© DoucheRent

Nooddouche huren

Nooddouche huren

Wanneer u een nooddouche wilt huren, kunt u terecht bij DoucheRent. Dit is een uitkomst tijdens bijvoorbeeld een badkamer renovatie. Gedurende de verbouwing, die toch al gauw enkele weken duurt, kunt u dan toch gewoon thuis blijven douchen. Ik verhuur de douchecabines niet alleen maar verzorg ook de plaatsing en aansluiting. Ook kom ik de douche weer ophalen.

Waar wilt u de douche plaatsen?

De nooddouche kan op verschillende plekken in uw woning worden geplaatst. Dit is onder andere afhankelijk van uw eigen warmwatervoorziening en de afvoermogelijkheden, maar ook van de beschikbare ruimte. De douchecabine is 90 centimeter breed en twee meter hoog en standaard voorzien van twee naar binnen slaande deurtjes. Indien gewenst kan de douche worden voorzien van een gordijntje. Ik zal in samenspraak met u bekijken wat de beste optie is. Vaak is bijvoorbeeld de zolder aan te raden, omdat de combiketel zich hier bevindt. Is dit mogelijk vanwege de ruimte, dan kan de douche ook op andere plaatsen worden neergezet. Het is vooral belangrijk dat er een wasbak aanwezig is. Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, (bij)keuken of in de garage/ berging. Gedurende de zomermaanden kunt u zelfs kiezen voor een beschutte plek in de achtertuin.

Ik denk graag met u mee

Bij DoucheRent staat service hoog in het vaandel. Zo neem ik de plaatsing voor mijn rekening en kom ik de douchecabine ook weer ophalen wanneer u deze niet meer nodig heeft. Ook kan ik voor u een krukje plaatsen zodat u eventueel zittend kunt douchen. Ik denk graag met u mee over een passende oplossing! Wenst u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op door te bellen: 06-29096578. Ik sta u graag te woord.