© DoucheRent

Mobiele douche huren

Mobiele douche huren

U bent op zoek naar mogelijkheden om een mobiele douche te huren? Dan bent u bij DoucheRent aan het juiste adres. Ik help u uit de brand wanneer u graag thuis wilt blijven douchen tijdens een badkamer renovatie. Dit kan vaak enkele weken duren en dan kan het vervelend zijn om steeds bij buren of familieleden aan te kloppen. DoucheRent heeft ruime ervaring met het plaatsen van mobiele douches in tal van situaties. Ik kom de douche dan ook altijd bij u thuis plaatsen en haal deze weer op wanneer hij niet meer nodig is.

Ik installeer de douche voor u

De mobiele douches die u bij DoucheRent kunt huren bestaan uit delen waardoor ze gemakkelijk trappen op zijn te dragen. De douche wordt meestal op zolder geplaatst, in de buurt van de combiketel. Daar immers lopen alle leidingen die nodig zijn voor het kunnen aansluiten van de mobiele douche. DoucheRent plaatst en installeert de mobiele douche voor u. Uzelf heeft daar verder geen omkijken naar. De mobiele douchecabines zijn voorzien van 2 klapdeurtjes, maar desgewenst kan er ook een gordijn in worden opgehangen. Ze zijn spatwaterdicht. De afmetingen zijn: 90 centimeter breed, 80 centimeter diep en 2 meter hoog. Die hoogte is meestal wel op zolder beschikbaar. Is plaatsing op zolder niet mogelijk, dan zoekt DoucheRent met u naar een passende andere plek in de woning. Desnoods kan de mobiele douche ook in een garage of tuinberging worden neergezet.

Neem vrijblijvend contact op

Een vaste huurperiode hoeft vooraf niet te worden vastgelegd. Na plaatsing van de mobiele douche kunt u die huren zolang de verbouwing duurt en zolang u die nodig heeft. Kortom, u zit nergens aan vast en ik regel alles voor u! Voor meer informatie kunt u altijd bellen op 06-29096578.