© DoucheRent

Douchecabine huren

Douchecabine huren

U bent op zoek naar mogelijkheden om een douchecabine te huren? Dan bent u bij DoucheRent aan het juiste adres. Ik zorg er graag voor dat u gewoon thuis kunt blijven douchen tijdens uw verbouwing.

Tijdelijke oplossing tijdens uw verbouwing

Het huren van een douchecabine is een ideale oplossing tijdens uw badkamer verbouwing. Kiest u voor DoucheRent, dan hoeft u zich nergens druk om te maken. Ik kom de douche namelijk bij u thuis installeren. De douches zijn volledig demontabel, dus deze kunnen gemakkelijk in delen de trap op worden dragen. In de meeste gevallen zal ik de cabine op zolder plaatsen. Zo kan de douchecabine worden aangesloten op de warm- en koudwaterleiding bij de combiketel. Als u de nooddouche liever geplaatst wilt hebben in de garage of berging/schuur waar alleen koud water beschikbaar is, dan bestaat de mogelijk om een boiler van 80 liter bij te huren. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u (tijdelijk) geen trap mag lopen.

Over onze douches

De meest verhuurde douchecabine heeft een breedte van 90 centimeter en een diepte van 80 centimeter. De hoogte is 2 meter. Ook is de douchecabine spatwaterdicht en comfortabel. Een vaste huurperiode hoeft vooraf niet te worden vastgelegd. Dat is ook lastig omdat in de praktijk blijkt dat badkamerverbouwingen meestal wat langer duren dan vooraf gedacht. Na plaatsing van de douchecabine kunt u die gebruiken zolang de eigen badkamer nog niet gebruiksklaar is. Wilt u graag een douchecabine huren? Neem dan direct contact met mij op! Het telefoonnummer is 06-29096578.