© DoucheRent

Douche huren

Douche huren

Wilt u graag thuis blijven douchen tijdens een verbouwing in uw badkamer? Dan kunt u een verplaatsbare douche huren bij DoucheRent. Het huren van een douche is daarnaast ook een uitkomst wanneer u slecht ter been bent en bijvoorbeeld moeite heeft met traplopen. Bij DoucheRent hoeft u vooraf geen huurperiode vast te leggen, dus u zit nergens aan vast.

Hoe werkt het?

Wanneer u heeft besloten om een douche te huren bij DoucheRent, kom ik bij u langs om de douche vakkundig te installeren. U bepaalt zelf waar u de douche wilt plaatsen, maar ik adviseer u natuurlijk wel graag. Zo is het mogelijk om de douche op zolder te plaatsen, omdat hier vaak de warmwatervoorziening aanwezig is. Voor de afvoer van het douchewater kan gebruik worden gemaakt van de afvoer van de combiketel of van de wasmachine die ook vaak daar staat. Door het maken van koppelingen op die afvoer wordt ervoor gezorgd dat de wasmachine ook gewoon gebruikt kan blijven worden. De tijdelijke douche is 2 meter hoog. Bij een puntdak kan de douche meestal wel onder de nok worden neergezet. Als plaatsing op zolder vanwege een te geringe hoogte niet mogelijk is, dan wordt in overleg met u gezocht naar een andere plaats om de douche te plaatsen.

Wanneer de douche eenmaal is ge´nstalleerd, kunt u deze vervolgens zo lang als u wilt gebruiken. Aan het einde van de huurovereenkomst kom ik de douche natuurlijk ook weer ophalen. Kortom, u heeft er helemaal geen omkijken naar en kunt gewoon lekker thuis douchen tijdens uw verbouwing. Wenst u meer informatie over het huren van een douche? Bel gerust naar 06-29096578 of stuur een mail: koosgroenendijk@kpnplanet.nl. Ik help u graag verder!